• L a V: 09:30 - 13:30, 16:00 - 20:30. 936 33 00 53 | 638 85 48 00 Av. del Mar, 10, Local 3-4, 08850 Gavà

Periodoncia

periodoncia gavá

La periodòncia és l’especialitat mèdic-quirúrgica de l’Odontologia que estudia la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties que afecten els teixits que envolten a les dents i els implants, amb l’objectiu de mantenir la funció i l’estètica de les dents i els seus teixits adjacents.

La malaltia periodontal és causada per l’acumulació de placa bacteriana. Aquesta acumulació pot afectar les genives i, en estats més avançats, a l’os que subjecta les dents. És la malaltia que més origina la pèrdua de dents.

SÍMPTOMES DE LA MALALTIA PERIODONTAL:
Un dels signes inicials més freqüents és que li sagnin les genives, pot ser en raspallar-se o fins i tot de manera espontània . Les genives sanes NO HAN DE Sagnar.

També poden aparèixer espai entre les dents i existir mobilitat o desplaçaments d’aquests. En altres casos també poden retreure’s les genives, arribant a exposar les arrels dentals. Altres símptomes poden ser el mal alè i l’aparició de flegmons, acompanyats de dolor.

TRACTAMENTS REGENERATIUS PERIODONTALS:

Són tractaments de periodòncia que s’apliquen amb la finalitat de recuperar els teixits tous perduts que ocasionen problemes estètics, sensibilitat dental o hi ha risc de pèrdua de la peça dentària.

L’empelt de geniva , consisteix a cobrir amb el propi teixit les arrels exposades. És un tractament preventiu d’una possible mobilitat futura i el problema estètic que representa.

La regeneració òssia com el seu nom indica, consisteix a reposar massa òssia perduda pel pacient.

TRACTAMENT DE L’EXCÉS DE GENIVES: ALLARGAMENT CORONARI

El somriure gingival , és el somriure que ensenya d’una forma excessiva les genives. Hi ha diferents causes, i és quan va acompanyat de dents curtes quan podem eliminar aquest excés, amb el que s’aconseguiran unes dents més llargues i boniques i una disminució de la geniva visible al somriure.

clínica dental en Gavá
gava mar dental clinica dental logo

Clínica dental en Gavá, especialistas en el ámbito de la implantología, la ortodoncia y la estética dental.

Contacta con nosotros

Teléfono: 936 33 00 53 – 638 85 48 00
Email: info@gavamardental.com
Dirección: Av. del Mar, 10, Local 3-4, 08850 Gavà, Barcelona
Horario: De Lunes a Viernes 09:30 – 13:30 | 16:00 – 20:30

Copyright 2021 Pandacoc. Derechos Reservados